Home | Contact | Links    Bungalow Specials Libéma Vakantieparken

Gratis toegang tot diverse attractieparken bij de bungalowhuur van Libéma.


Als één van de grootste recreatie-operators van Nederland ontvangt Libéma jaarlijks meer dan 5,1 miljoen gasten. De organisatie bestaat uit drie divisies; Attractieparken, Vakantieparken en Beurzen & Evenementen. Libéma biedt een schat aan mogelijkheden voor het hele gezin, maar ook voor de zakelijke markt. Daarnaast organiseert Libéma jaarlijks diverse vakbeurzen en grote publieksevenementen. Libéma is onder meer eigenaar van Safaripark Beekse Bergen, Libéma Vakantieparken en Brabanthallen ’s-Hertogenbosch.

Door de combinatie van de attractieparken met bungalowparken, is het uitermate geschikt hier met de kleintjes heen te gaan. Bij de boekingen kunt u gratis toegang krijgen tot de diverse parken, waardoor u voordelig elke dag kunt genieten van alles dat de attractieparken en bungalowparken te bieden hebben.

Bungalowpark aanbiedingen overzicht

Genieten van de safari in de Beekse Bergen!

Geniet van een heerlijke vakantie in de Beekse Bergen en maak gebruik van alle faciliteiten in en rond het park tijdens uw vakantie. Diverse speeltuinen, zwembaden, waterplezier en natuurlijk het safaripark. Boek nu uw bungalowpark aanbieding bij Libema!

landal_bungalowparken

  
Bungalowpark overzicht

Libéma vakantiepark Beekse Bergen

Bungalowpark Beekse Bergen ligt vlakbij Tilburg. Dit park combineert het plezier van Speelland Beekse Bergen, met de rustgevende en natuurrijke omgeving van uw bungalow in Brabant. Met een kleine wandeling bevindt u zich plots zelfs tussen de 1.500 dieren van het safaripark. Libéma levert u niet alleen een heerlijke bungalow, maar ook nog eens gratis toegang tot de parken samen met nog 4 attractieparken.

landal_bungalowparken

  

Je wordt doorgestuurd, een ogenblik geduld aub ...