Home | Contact | Links    Bungalows gelegen op, of nabij pretparken en leuke uitstapjes

Gaat u met de kinderen op vakantie, of een weekendje weg, dan is het natuurlijk belangrijk dat er voor hen mogelijkheden zijn op het bungalowpark om zich te vermaken. Tegenwoordig bieden bijna alle vakantieparken genoeg opties voor de kinderen in en om de bungalow zelf, maar er zijn er een aantal die een stapje voor hebben op de rest. Deze bungalowparken zijn gelegen in de buurt van pretparken, dierentuinen en safariparken. Sommigen hebben zelfs de mogelijkheid om op het terrein van de attractieparken zelf te verblijven in uw eigen bungalow of zelfs een echte indianentent.

Onderstaand ziet u de parken die geschikt zijn voor een vakantie met dat beetje extra, rust en ontspanning in uw eigen bungalow, gekoppeld aan spanning en plezier bij de vele uitstapjes.

Libéma vakantiepark Beekse Bergen

Bungalowpark Beekse Bergen ligt vlakbij Tilburg. Dit park combineert het plezier van Speelland Beekse Bergen, met de rustgevende en natuurrijke omgeving van uw bungalow in Brabant. Met een kleine wandeling bevindt u zich plots zelfs tussen de 1.500 dieren van het safaripark. Libéma levert u niet alleen een heerlijke bungalow , maar ook nog eens gratis toegang tot de parken samen met nog 4 attractieparken.

landal_bungalowparken

  

Bungalowpark in Gelderland Landal Landgoed t Loo

Dit bungalowpark in Gelderland ligt op 12 km van Zwolle, het heeft een schitterende recreatieplas en lekkere restaurants op het park. Geniet van de heerlijke natuur, of laat u door de kinderen meeslepen naar één van de attractieparken in de buurt. Walibi, Dolfinarium Harderwijk, u zit er zo !

landal_bungalowparken

  

Je wordt doorgestuurd, een ogenblik geduld aub ...